miercuri, 16 martie 2011

MAC / L'oreal - Review of giveaway goodies

Bună, fetelor! Mă bucură enorm prezenţa voastră pe bloguleţul meu. Vă mulţumesc pentru comentarii şi pentru că mă faceţi să simt că nu muncesc degeaba în realizarea acestor review-uri! Sunt puţin cam stângace, iar emoţiile sunt mereu acolo :P. Vreau să îi mulţumesc şi Shopperitei pentru postarea excelentă pe care a făcut-o în legătură cu PhotoScape despre cum să îmbunătăţim calitatea fotografiilor noastre. Deja i-am urmat sfaturile şi sper că se observă o oarecare îmbunătăţire.

Astăzi sunt foarte încântată, deoarece am fost să iau coletul de la poştă pe care l-am câştigat în urma unui giveaway organizat cu ocazia zilei de 8 Martie de Afrodita Beauty Blog. Am câştigat de două ori ceva în viaţa mea şi de ambele dăţi Afrodita mi-a făcut bucuria. Prima dată am câştigat acum un an şi jumătate un ruj MAC Big Bow din colecţia Hello Kitty (aveţi review aici MAC - Big Bow ). 

Premiul câştigat conţine:
  • un luciu de buze full size (MAC Tricolour Lipglass, culoarea Tasty, Sugarsweet Collection);
  • un mini pigment Fuchsia (face parte din colecţia de Crăciun MAC Mischief Makers: 5 Cool Capers Mini Pigments/Glitter); 
  • un produs surpriză (un pigment full size de la L'oreal, Hip High Intensity Pigments, culoarea Fiery, no. 124). 

În continuare voi face câte un scurt review pentru fiecare produs în parte. Luaţi totuşi în considerare faptul că fiecare produs doar l-am testat, deci nu va fi un review propriu-zis, ci mai mult o primă impresie. După ce le voi folosi un timp mai îndelungat, voi reveni cu modificări dacă observ ceva diferenţe.

Sursă


1. Descriere succintă:
MAC Tricolour Lipglass - Tasty face parte din colecţia ediţie limitată MAC Mischief Makers. Numele de Tricolour accentuează faptul că luciul de buze este expus în tub sub forma a 3 straturi de culori: un roşu rozaliu închis (finish cremos), în mijloc stratul are o nuanţă de roz cu un undertone ce bate în albastru (finish perlat), iar stratul superior conţine un rozaliu albăstrui foarte, foarte deschis (sheer, cu reflecţii). În momentul în care se aplică pe buze nuanţa nu e deloc asemănătoare cu cea din tub. 




  • culoare - nu are mai deloc culoare, arată pe buze exact ca un luciu transparent cu nişte reflecţii finuţe de roz; dar acest lucru îmi place, deoarece chiar aveam nevoie de un luciu de buze mai discret pe care să îl pot aplica peste orice ruj;
  • aplicare -  îmi place faptul că aplicatorul are o mărime medie, fiind uşor de folosit, este clasic, nu sub fomă de pensulă cu peri; nuanţa este buildable; cantitatea de luciu care iese de fiecare dată când se scoate aplicatorul e destul de infimă, fapt care determină aplicarea de mai multe ori pentru a obţine uniformitatea dorită;
  • formulă -   nu e cremos (cum sunt luciurile de buze de la Benefit), ci are un luciu finuţ care rezistă destul de bine pe buze; în schimb cam usucă, dar nu excesiv; un balsam de buze aplicat înainte va rezolva cu siguranţă această problemă;
  •  rezistenţa pe buze (staying power) - rezistă mult mai bine pe buze decât restul luciurilor pe care le deţin; îl am deja pe buze de două ore şi văd că luciul încă este vizibil;
  • stickiness - este un pic lipicios, dar nu exagerat; eu îl consider perfect, deoarece observ că aşa se menţine mai bine pe buze; dacă era cremos îşi pierdea din luciu mult mai devreme; 
  • miros - are o aromă discretă de vanilie;
  • cantitate de glitter -  e într-o cantitate foarte, foarte discretă;
  • cantitate - 5 ml / 16 us oz;
  • ambalaj - îmi place faptul că e foarte simplu, elegant şi de efect; plasticul din care este confecţionat e foarte calitativ; luciul de buze e prevăzut ca un dreptunghi lunguieţ (nu prea îmi plac cele rotunjite), capacul e negru, iar tubul în sine e transparent;  
  • acest gloss a apărut doar de Crăciun, deci e LE; totuşi îl puteţi găsi încă online.     

Would I buy again? 
Sincer nu! Luciul e foarte frumos, chiar îmi place şi îl voi folosi zilnic. Îmi place faptul că e un pic lipicios, că rezistă surprinzător de bine pe buze, dar sunt un pic dezamăgită de faptul că e o diferenţă atât de mare dintre culoarea din tub şi cea care se vede pe buze.  

Do I recommend it?
Hmmm, depinde de preferinţele voastre. Dacă doriţi un luciu mai transparent, cu reflecţii finute de roz atunci puteţi să îl cumpăraţi fără prea mari emoţii. Totuşi dacă vă aşteptaţi la ceva mai spectaculos, mai bine reorientaţi-vă către o altă nuanţă. MAC are foarte multe gloss-uri minunate în colecţia permanentă sau în cele actuale.
 


2. Descriere succintă:
MAC Mischief Makers: 5 Cool Capers Mini Pigments/Glitter - nuanţă Fuchsia; Se poate găsi şi în colecţia permanentă în variantă full size; Nu prezintă nici un risc pentru ochi; Nuanţa e foarte frumoasă, girlie, nu exagerat de pigmentată sau greu de purtat; Cantitate: 2,5 gr.



Nu am o experienţă prea mare cu pigmenţi, dar după prima aplicare am observat că nuanţa are o pigmentare medie, se ia uşor pe pensulă şi nu se împrăştie pe faţă. Am folosit UDPP şi a rezistat stoic pe pleoape în combinaţie cu alte farduri. Totuşi intenţionez să încerc pe viitor să umezesc pensula înainte de aplicare. Sunt curioasă să văd diferenţa de efect, intensitate etc. E uşor de blenduit! Formula e un pic metalică, nu e deloc mată, dar nici prea sclipicioasă. Vreau să încerc să folosesc acest pigment şi pe buze sau de ce nu şi ca blush. În scurt timp voi reedita postarea ca să vă ţin la curent.

Would I buy again? 
Da, chiar îmi place! Cu siguranţă voi economisi şi voi cumpăra de Crăciun pigmenţi mini size. Nu aş cumpăra în schimb variante full size, deoarece consider cantitatea mult prea mare. Nu aş vrea să expire înainte de a apuca să termin produsul. Cel mai bine e fie să cumperi mini pigmenţi, fie să achiziţionezi variante tip sample.

Do I recommend it?
Da! E o nuanţă de fuchsia foarte frumoasă care se vede superb la lumina naturală.


3. Descriere succintă:
 L'oreal, Hip High Intensity Pigments, culoarea Fiery, no. 124. E un pigment rozaliu cu reflecţii de mov, are un gramaj de 1,5 gr. Are un sclipici foarte discret, iar culoarea e buildable. Deşi are un gramaj mai mic decât mini pigmentul Fuchsia, cantitatea e mai mult decât suficientă să te ţină cel puţin un an. Îmi place că ambalajul prezintă şi un căpăcel interior de protecţie care împiedică orice fel de pierderi de produs.

Would I buy again? 
Preţul foarte mic îşi spune cuvântul, iar calitatea e bunişoară. Nu e atât de pigmentat ca cel de la MAC, dar e de un 8/10. Dacă voi dori mai mulţi pigmenţi care să fie accesibili la preţ, cu siguranţă voi achiziţiona mai mulţi de la L'oreal. Totuşi, este de reţinut faptul că cantitatea unui pigment full size de la MAC este de 4,5 gr. la un preţ de 19,50$, în timp ce pigmentul de la L'oreal are doar un 1,5 gr. şi costă cam în jur de 10$ sau mai puţin.  

Do I recommend it?
După cum am scris mai sus, aveţi la dispoziţie două variante: una mai scumpă, cealaltă mult mai accesibilă; Rămâne să testaţi, să citiţi cât mai multe review-uri şi abia după să cumpăraţi.

 
Vă urez tuturor o seară minunată!
Nu uitaţi să fiţi mereu frumoase, in & out!

4 comentarii:

  1. Sa le folosesti cu placere!:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Maddailade, îţi mulţumesc frumos! Nu îţi imaginezi cât de încântată am fost când am aflat că am câştigat. Se pare că random.org a hotărât să mai ţină şi cu mine.

    Tuturor fetelor care obişnuiesc să participe la giveaway-uri le doresc mult succes. Nu ai de unde să ştii când sorţii ţin cu tine!

    Să ai o seară minunată,
    Roxie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Super! Mi-a facut mare placere sa citesc review-ul tau! Haios si in acelasi timp pro! Sa le stapanesti sanatoasa! "Micutele lui mama" :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Afrodita, ce gest frumos din partea ta că mi-ai vizitat bloguleţul. Îţi mulţumesc!

    Mă bucur că eşti mulţumită de review-ul meu. Nu prea excelez, dar încerc să fiu cât mai onestă şi profi pe cât posibil.

    Să ai o zi minunată şi îţi doresc mult succes în continuare!

    Cu drag,
    Roxie!

    RăspundețiȘtergere

Link list 1

Link list 4

Link list 2

Link list 3

© Thoughts on beauty things, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena