joi, 27 ianuarie 2011

Benefit - Review "All you need is gloss"

Benefit "All you need is gloss"
Preţ: £19,50 (Selfridges & Co, Londra)

Nu am fost niciodată o mare fană a luciurilor de buze. Motive sunt multe de enumerat: sunt lipicioase, nu au o pigmentare puternică, unele dintre ele au mult prea mult glitter în formulă, se scurg de pe buze, îmi oferă un volum prea mare la buze (eu am buze naturale mărişoare şi nu prea am nevoie de şi mai mult volum), trebuie să reaplici destul de des, au un miros de multe ori prea fructat şi girlie etc. Toate aceste motive m-au determinat să fug mereu de gloss-uri. Prefer un ruj de calitate, foarte pigmentat, pe care îl pot aplica cât mai curat, fără să mă tem că în jumătate  de oră dispare de pe buze sau curge.  

Totuşi, mereu am sperat să găsesc un gloss care să mă mulţumească. Benefit se pare că mi-a împlinit dorinţa! Am riscat un pic şi mi-am achiziţionat de Crăciun de la Benefit setul de gloss-uri "All you need is gloss"!

"All you need is gloss" conţine trei gloss-uri cu capăt dublu, totalizând astfel 6 culori diferite. Nuanţele gloss-urilor sunt:
 • I’m With The Band;
 • Almost Famous;
 • Life on the A List;
 • Who Are You Wearing;
 • Back to the Fuchsia;
 • 24k.  

Pros:
 • selecţia de culori este superbă. Ai câte o nuanţă pentru fiecare tip de machiaj. Culorile sunt foarte purtabile! Sunt disponibile 6 nuanţe: fuchsia (Back to the Fuchsia), un maroniu roşiatic mai închis (Almost Famous), un roz auriu cu ceva glitter (I’m With The Band), un roz deschis cremos (Life on the A List), auriu (24k) şi un roz pur ceva mai pigmentat (Who Are You Wearing);
 • mirosul acestor gloss-uri este foarte plăcut. Nu prea mă pricep să îl descriu exact. Aroma acestor gloss-uri îmi aminteşte de gumă de mestecat. Se pare că nici gustul nu se lasă mai prejos sau cel puţin aşa mi-a transmis prietenul!
 • culoarea este fidelă celei din tub (o mare bilă albă din partea mea);
 • doar două din cele 6 nuanţe nu sunt foarte pigmentate şi necesită mai multe aplicări, restul pot fi purtate şi fără ruj. Cele două nuanţe mai sheer sunt: Life On The A List şi  Who Are You Wearing;
 • nu sunt deloc lipicioase (am rămas plăcut surprinsă să constat acest lucru);
 • aplicarea se face cu mare uşurinţă şi even din prima. Nu eşti nevoită să aplici şi a doua oară pentru a avea o culoare unitară pe buze;
 • au o formulă cremoasă şi nu usucă absolut deloc;
 • glitter-ul e într-o cantitate discretă, nu abundă în aşa fel încât să schimbe drastic nuanţa;
 • preţul este excelent: un gloss de mărime normală valorează în jur de £14, iar eu am dat pe 6 nuanţe mai puţin de 20. Totuşi trebuie ţinut cont de faptul că gloss-urile din set au doar 3 ml, în timp ce un gloss full size are în jur de 5 ml. Oricum, acest set merită investiţia!

Cons:
 •  rezistă pe buze cam în jur de 2 ore sau poate mai puţin (eu sunt fumătoare şi îmi este un pic greu să fiu obiectivă, poate că în cazul altor fete durata până la transfer  li se va părea mai lungă);
 •  ambalajul nu prea mă atrage; aş fi preferat ca fiecare nuanţă să aibă propriul tubuleţ;
 •  acest set a apărut doar de Crăciun, deci e LE.
 •  nuanţa Almost Famous nu mă avantajează deloc, din acest motiv o evit mereu (totuşi rămân alte 5 nuanţe care mi se potrivesc foarte bine);
 •  nuanţele sunt destul de calde şi sunt destinate mai mult celor care au un ten deschis. Oricum, vă recomand să testaţi înainte de a cumpăra pentru a evita orice tip de neplăceri.
  
Would I buy again? 
Dacă cei de la Benefit vor lansa noi seturi de gloss-uri, cu siguranţă voi cumpăra. Chiar m-au surprins plăcut. Benefit m-a încântat de fiecare dată şi sincer am devenit un pic addicted de produsele lor. Totuşi, îmi doresc enorm de mult să testez şi gloss-ul Turkish Delight de la NARS. 

Do I recommend it?
Da! Acest set vă poate ajuta să vă faceţi o impresie generală legată de calitatea gloss-urilor celor de la Benefit. Preţul e mai mult decât satisfăcător. Din păcate nu sunt sigură dacă acest set se găseşte la noi în ţară.

În continuare voi posta câteva fotografii cu setul în cauză, "All you need is gloss". Enjoy!  

Imagine preluată de pe Canadian beauty
Swatch preluat de pe vampyvarnish
Culori de la stânga la dreapta: Life On The A List, Who Are You Wearing, 24K, Back To The Fuchsia, I’m With The Band, Almost Famous

Aveţi vreun gloss ce a atins statutul de HG? Eu încă sunt în căutare. Vă rog să îmi daţi reply şi să îmi împărtăşiţi experienţa voastră în ceea ce priveşte luciurile de buze. Ce trucuri folosiţi pentru a păstra luciurile cât mai mult pe buze?

Vă ofer primii ghiocei pe care i-am primit anul acesta! Sper să vă facă să zâmbiţi la fel cum m-au făcut şi pe mine. (Erau atât de frumoşi încât i-am pus într-un ghiveci. Nu m-a lăsat inima să îi las să se ofilească într-o vază!).


Vă urez tuturor o zi minunată!
Nu uitaţi să fiţi mereu frumoase, in & out!

4 comentarii:

 1. Frumos review! si frumosi ghioceii :) Legat de gloss, mie mi-a placut mult L'oreal Glam shine 6h. Se simte usor lipicios, dar rezista 5-6 ore lejer. :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Nici eu nu ma impac prea bine cu glossurile.Am doar 2 si nici pe astea nu le folosesc.Sunt inebunita dupa rujurile Mac Amplified Creme care pe langa ca sunt super pigmentate ofera si o oarecare stralucire. :)
  Trebuie sa incerc si glosurile de la Benefit.Sper sa nu mi se para prea lipicioase.
  Pupici!

  RăspundețiȘtergere
 3. Sweet Crazy Lollipop, bine ai venit! :D

  Eu sunt mai încăpăţânată şi mi-am zis că trebuie să dau o şansă şi gloss-urilor. Chiar sunt eu atât de dificilă încât să nu mă pot înţelege deloc cu ele? Cele de la Benefit sunt foarte bune (sincer, cam cele mai bune din ce am folosit până acum), dar sunt conştientă că încă mai am de căutat până să găsesc un gloss care să atingă statutul de HG.

  Eu sunt înnebunită după rujurile de la MAC şi tocmai mi-am cumpărat încă două rujuleţe cu finish-uri pe care nu le aveam: Matte (Russian Red - un roşu cu blue undertones care are o bază spre cărărmiziu) şi Amplified Creme (Vegas Volt - un coral ce bate mai mult înspre portocaliu). Îmi plac ambele şi ţi le recomand, dar mie cel cu textura Matte mi s-a părut mult mai pigmentat şi rezistent la transfer. Să te fereşti de textura Satin (ex Myth) pentru că rujurile ususcă şi sunt şi dificil de purtat!

  Ah, am uitat să precizez că gloss-urile Benefit nu sunt lipicioase deloc (e doar o impresie generală, mai bine testează :D).

  Să ai o zi frumoasă, Roxie!

  RăspundețiȘtergere
 4. Andreea, mă bucur că îţi plac ghioceii mei. I-am considerat un detaliu mai personal şi girlie. Eram tare încântată de ei în ziua în care i-am primit!

  Imi amintesc de luciurile L'oreal Glam shine 6h. Am şi folosit unul acum 1-2 ani (nu mai ţin minte exact numele nuanţei). Ştiu doar că era o culoare mai nude. Dar nu îmi amintesc să mă fi ţinut atât de mult pe buze. Oricum, trebuie să insist pe subiect.

  Vă ţin la curent cu ce descoperiri mai fac în materie de gloss-uri. Momentan testez şi nişte juicy tubes de la Lancome. Să vedem cine va ieşi învingător: Lancome sau Benefit? Sau abandonez şi mă declar eternă fană a rujului de buze? :D:D

  Andreea, îţi mulţumesc mult pentru recomandare!

  Să fiţi frumoase fetelor, in & out!

  RăspundețiȘtergere

© Thoughts on beauty things, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena